Lieve Sint
Vera
2 december 2015

Lieve Sint

Er is iemand waar ik u graag aan wil voorstellen; lieve Sint. Ik vraag me namelijk af of ze al in uw Grote Boek staat. Vorig jaar met uw verjaardag was ze namelijk niet thuis en pas geboren. Het is een heel lief meisje. Een met grote moed, doorzettingsvermogen en lust voor het leven. Een echt vechtertje. Ze heeft een plek in uw boek meer dan verdiend. Misschien heeft u zelfs een sectie voor de extra bijzondere toppers waar ze in kan. Haar naam? Bommel!

Wees niet bang, haar wensen zijn niet groot. Ze is al heel tevreden met een dikke knuffel, fruithapje of een ritje in de wandelwagen. Alles wat ritselt of gekke geluidjes maakt vindt ze leuk. Daar heeft ze niet eens speelgoed voor nodig. Wellicht beschikt u zelf over een arsenaal aan briljante tonen? Bommel wil ze graag horen. Wij zullen dan plechtig beloven dat we ons niet het ongans schrikken als we ’s nachts wakker worden van deze kakofonie. Echt, u kunt haar niet blijer maken met zoiets als dit!

Mijn wensenlijstje
Mijn wensenlijstje daarentegen is misschien wat lastiger uit te voeren… Hoe lang is uw levertijd voor een tonnetje geluk? En heeft u in uw magazijn wel plek genoeg voor een super size portie gezondheid? Een lint groot genoeg voor om een dosis ontwikkeling? Want de wensen van Bommel kunnen dan klein zijn, mijn wensen voor haar zijn groter dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Ik kan me voorstellen dat ik u hiermee overval zo vlak voor uw verjaardag. Ik hoop dan ook dat het dit jaar nog lukt. Mocht dat toch echt onmogelijk zijn, wellicht dat u dan een soort pre-order op kunt nemen voor volgend jaar? Een mooie vroegboek korting zou fijn zijn!

Het beste cadeau
Want ziet u lieve Sint, als er iemand het beste-cadeau-dat-er-ooit-maar-bestaan-heeft verdient, dan is het Bommel. De strijd die zij al een heel jaar levert, alle operaties en onderzoeken die ze moet doorstaan en we weten niet wat zij nog allemaal voor de boeg heeft. Het enige wat ík haar kan geven is al mijn geduld, al mijn aandacht, al mijn liefde en alle ruimte in mijn hart zodat zij op kan groeien tot het mooie mens dat zij nu eigenlijk al is. En omdat ik haar het beste van de hele wereld -en omstreken – gun, zou het zo fijn zijn als u een handje helpt.

Graag bericht
Geen idee of u beschikt over e-mail of dat u misschien een tweet of app kunt sturen? Dan weet ik of mijn wensen überhaupt leverbaar zijn. Werkt het bij u ook zo dat als ik vóór 24.00 uur bestel, ik het dan de volgende dag al in huis heb? Dat zou namelijk fantastisch zijn! Mocht u echter geen gehoor kunnen geven aan mijn ‘bestelling’ dan verneem ik dit ook graag.

Doet u mij dan maar een glazen bol en een toverstaf.
Dan kom ik denk ik al een heel eind in de goede richting!

 

706 x gelezen
Er zijn geen reacties op dit bericht.

Laat een reactie achter

Alle velden zijn verplicht; het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.