Vlog | ontzorgtips gevraagd!
Marise
5 april 2020

Vlog | ontzorgtips gevraagd!

Mantelmama’s en papa’s zijn de lockdown experts bij uitstek, wat mij betreft. Als geen ander leerden wij wat social distancing is en hoe we dit vol kunnen houden. Dit in het belang van onze zorgintensieve kinderen. Wat kunnen wij met onze kennis en ervaring?, vroeg ik me af. 

Ik maakte onderstaande vlog om te kijken hoe we onze ervaringen op een goede manier kunnen inzetten om anderen te helpen, en waarom we – wat mij betreft – mantelouders meer zichtbaar moeten maken in de samenleving en bij de politiek.

Heb jij ontzorgtips? Plaats een reactie en laat het weten. Zo kunnen we elkaar en anderen helpen!

 

294 x gelezen
Er zijn geen reacties op dit bericht.

Laat een reactie achter

Alle velden zijn verplicht; het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.