Top 3 best gelezen Mantelmama blogs 2019
Vera
31 december 2019

Top 3 best gelezen Mantelmama blogs 2019

Alweer een jaar voorbij. Het jaar waarin er voor Mantelmama een nieuwe site kwam met nieuwe bloggers! Op deze oudjaarsdag deel ik graag nog even een terugblik op afgelopen jaar. Voor het geval je ze gemist hebt, of voor als je ze nog een keer wilt lezen: de top 3 best gelezen Mantelmama blogs van 2019!

1 – De brief die anders was dan andere jaren
Voor het eerst in zeven jaar heb ik Bommel geen brief geschreven toen ze jarig was. Ik kon de woorden niet vinden om op een andere manier te beschrijven wat ik de jaren daarvoor eigenlijk al geschreven had. Dat voelde voor mij een beetje alsof ik Bommel te kort deed, of zo. Daarom ben ik ook heel vaak opnieuw begonnen met het schrijven van deze blog. Ik had er moeite mee om mijn gevoelens op papier te zetten en kenbaar te maken, maar jullie lieve reacties via de site en social media steunden me enorm!

2 – Als je moet verhuizen vanwege je zorgintensieve kind
Het huis van Marie-José en haar gezin werd afgekeurd voor verdere aanpassingen. Het werd te klein voor Elin en al haar hulpmiddelen. Hoewel ze het inmiddels prima naar hun zin hebben op hun nieuwe stek, deed het Marie-José veel om hun oude, vertrouwde plek – met al die herinneringen – achter te laten. De tijd stond even stil toen ze een laatste rondje door het huis liep.

3 – Wanneer een virus het lot van je dochter kan bepalen
Erika schreef een aangrijpende blog over Lotte. De herfst en winter zijn niet de seizoenen waar Erika naar uitkijkt, met alle bacteriën en virussen. Lotte werd behoorlijk verkouden en dat zorgde voor het angstige moment dat Erika bang was haar te verliezen. Gelukkig is Lotte een enorm veerkrachtig kind die het leven nog lang niet los wil laten!

 

328 x gelezen
Er zijn geen reacties op dit bericht.

Laat een reactie achter

Alle velden zijn verplicht; het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.